Crazy Stitches bvba

Alle materialen en toebehoren voor de hobbynaaister

Contacteer Crazy Stitches

Passie voor patchwork

Contacteer Crazy Stitches

Workshops en cursussen in een gezellig kader

Contacteer Crazy Stitches

Een warm hart voor wol

Contacteer Crazy Stitches

Over Crazy Stitches 

In 2013 heeft Mieke de winkel (toen nog Atelier Salgarollo) overgenomen van de vorige eigenares, Kristel. Myriam De Clerck vervoegde Mieke in september 2017.

Beiden zijn ze gepassioneerd door stoffen, kleuren en natuurlijke materialen. Het was voor hen dan ook een unieke kans om van hun hobby hun beroep te maken. Het uitkiezen van stoffen en breiwol is telkens weer een snoepreisje.

Als creatieve economiste kan Mieke haar ondernemende kracht en creativiteit mooi combineren binnen Crazy Stitches. Twee passies verenigd.

Myriam, in hoofdberoep verpleegkundige (maar eigenlijk een professionele haakster) kan als geen ander het “maken van” en het sociale aspect te waarderen.

Maar bovenal genieten ze beiden van de contacten met de klanten, de positieve en warme sfeer die zo goed voelbaar is bij het binnenstappen in de winkel. Creatief bezig zijn met mensen en hen bijstaan met raad en daad is hun ding. Niet voor niets werd de winkel door de klanten uitgeroepen tot vriendelijkste handelaar van Westerlo en de provincie Antwerpen.

In 2019 veranderden ze de naam van de winkel van Atelier Salgarollo naar Crazy Stitches. Want iedereen weet dat wie bezig is met steekjes, er ook crazy van is en ook een beetje crazy wordt!

De naam is dan wel veranderd, maar hun inzet, creativiteit en vriendelijkheid blijft behouden, als vanouds. Ze doen hun uiterste best om van jullie tevreden en gelukkige klanten te maken!

Crazy Stitches - Westerlo - Patchwork, wol, breien, naaien, haken, workshops
Crazy Stitches - Westerlo - Patchwork, wol, breien, naaien, haken, workshops

Kent u ons quiltcafé en onze opendeurdagen al? 

Het quiltcafé gaat 1 tot 2 keer per jaar door, op een locatie niet ver van de winkel.

Tijdens zo’n Quiltcafé ligt de nadruk op de werken van de aanwezigen, die hun creaties tonen tijdens een “show & tell”. De stukken worden getoond en omkaderd met sappige verhalen over de creatieve totstandkoming. Natuurlijk kunnen we het niet nalaten op zo’n moment een nieuwe techniek aan te leren of wordt er gewerkt rond een bepaald thema.

Opendeurdagen worden 2 keer per jaar (éénmaal in het voorjaar en éénmaal tijdens het najaar) georganiseerd. Gedurende 3 dagen wordt de winkel omgetoverd tot een oase van creativiteit . Zowel werkstukken van klanten als ons eigen aanbod worden tentoongesteld in een gezellige sfeer. De vele woows en wauws, daar doen we het voor.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief