Crazy Stitches bvba

Alle materialen en toebehoren voor de hobbynaaister

Contacteer Crazy Stitches

Passie voor patchwork

Contacteer Crazy Stitches

Workshops en cursussen in een gezellig kader

Contacteer Crazy Stitches

Een warm hart voor wol

Contacteer Crazy Stitches

Nieuwsbericht

SAMPLER MET MALLEN - de MALLE MEIDEN CLUB

SAMPLER MET MALLEN - de MALLE MEIDEN CLUB

23 februari 2018

stoffencollectie We maken een sampler met de befaamde mallen ontworpen door Kristel Salgarollo in samenwerking met Foltvilag. Voor wie ze nog niet kent, het zijn plastic mallen (herbruikbaar) waarbij je de foundation piecing techniek toepast. De sampler, ook ontworpen door Kristel, komt tot stand met (bijna) alle mallen die tot nu toe beschikbaar zijn. Maandelijks wordt een nieuwe mal & patroon gebruikt. Zo bouw je de sampler op tot een prachtige quilt van 200 x 200 cm. Wij bieden een stoffenpakket aan waarbij we de 2de stoffencollectie van Elly's Quiltplace combineren met de collectie Chrystal Farm van Edita Sitar. 2 prachtige collecties die perfect matchen.(= uitverkocht) Ons tweede basispakket bestaat uit de prachtige collectie "Sequoia"  van Edita Sitar, aangevuld met enkele perfect bijpassende stoffen. Een heel mooie pakket. We voorzien een termijn van 18 maanden om de plaid af te werken. Uiteraard werk je op je eigen tempo. Je kan op 2 manieren inschrijven:

  • Pakket 1 : full option

Je ontvangt bij eerste inschrijving het volledige pakket stoffen (28 fat quarters) + de eerste mal en het patroon voor de eerste blok.

Dit starterspakket kost €149.

Verder ontvang je maandelijks een mal en het bijhorende patroon aan de kortingsprijs van €14.

We wijzen er op dat er in de daaropvolgende maanden ook nog wel stoffen in het pakket zullen aangeboden worden, bvb ecru's, om het geheel te vervolledigen. Je bent vrij om deze stoffen bij op te nemen bij je maandelijkse pakket mallen met patroon. Wij bieden ze telkens aan, jij kiest of je ze mee bestelt.
  • Pakket 2 : small

Dit is voor mensen die de Sampler willen maken met hun eigen stoffen.

Je ontvangt dan maandelijks de mal en patroon voor €18.

  • Extra optie : Patronen zonder mallen

Als je de mal al hebt kan je het patroon apart krijgen. Daarvoor betaal je dan €4 per maand.

Als je enkel het patroon bestelt wordt dit per mail toegezonden worden. De pakketten kan je bestellen via de webshop, telefonisch of per mail. Je mag uiteraard altijd binnen springen in de winkel en dan geven we graag uitleg. We starten met de levering van de pakketten op 1 maart, inschrijven kan je vanaf vandaag! Rond het maken van deze sampler hebben we de "MALLE(N) MEIDEN CLUB" opgericht, Dit is een groep die via de FB pagina van Atelier Salgarollo is aangemaakt. Hierop tonen wij elke maand hoe we werken aan de nieuwste blok en in deze groep kan je je commentaren of vragen kwijt. Een virtuele lessengroep zeg maar, of een forum waarop je alle commentaren, suggesties en vragen van andere mensen kan lezen. Voor alle vragen rond deze malle meiden club kan je terecht in de winkel of kan je  telefonisch contact opnemen. Wij hopen dat je meedoet, het is een prachtig leuk project, met fantastisch mooie stoffen!    

<< Naar archief